için kaldı

Cilt Tipim İçin En İyi Yüz Maskesi Nedir?

Hangi cilt tipi için hangi maske uygun, biliyor musunuz? Maske alırken nelere dikkat ediyorsunuz? Peki, gerçekten maske kullanmak zorunda mısınız?

PARADURUMU PARADURUMU
Cilt Tipim İçin En İyi Yüz Maskesi Nedir?

Zaten harika bir teniniz varsa, yüz maskesi cilt bakım rutininizin önemli bir parçası değildir. Bununla birlikte, cildiniz genellikle harika görünse bile cildinizin canlanması için çok sık olmamak üzere maske uygulayabilirsiniz. Cilt tipiniz ne olursa olsun, en iyi yüz maskeleri faydalı bileşenlerle (antioksidanlar, nemlendiriciler gibi) içerir ve buna göre seçim yapmak gerekir.

Büyük, Tıkanmış Gözenekler için Kömür Maskeleri ve Kil Maskeleri
Hem kömür hem de kil benzersiz emici özelliklere sahiptir ve birikintilerin tıkanmış gözeneklerden çıkmasına yardımcı olabilir. Yağlı ciltler için ve sadece T bölgesi (burun, alın ve çene) yağlı olanlar için son derece faydalı olabilir.
Kömür veya kil maskeleri için alışveriş yaparken etiketlerini okuyun. Mentolden alkole, okaliptüs, nane ve kokuya kadar cilt tahriş edici maddeler içeren ürünlerden uzak durun.

Nemlendirici Yüz Maskeleri
Kuru cildiniz veya yağlı, susuz karma cildiniz varsa, nemlendirici bir yüz maskesi cildin nemi daha uzun süre tutmasına yardımcı olabilir. Cildinizin ne kadar kuru olduğuna bağlı olarak, bir gece maskesi kullanırken, normal gece nemlendiricinizi kullanmanız gerekmediğini görebilirsiniz, ancak çok kuru cilde sahip olanlar için her ikisini de kullanmak isteyebilir.

Düzensiz Cilt Tonu için Parlatıcı Maskeler
Aydınlatıcı yüz maskeleri, düzensiz cilt tonunun görünümünü iyileştirmek ve donuk bir ten rengine parlaklık kazandırmak için tasarlanmıştır. Aydınlatıcı maskeler, düzensiz cilt tonunun görünümünü iyileştirmek ve parlayan bir cilt elde etmek isteyen herkes için mükemmeldir.

Yüz Maskeleri Ne Zaman ve Nasıl Kullanılır?

• Her zaman önce cildinizi temizleyin.

• Yüz maskesinin durulanması gerekiyorsa, cilt bakım rutininizde maske uygulamasını ilk sırada yapın.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER