Hasan Yıldırım: Kimsenin veliahdı değilim

Hasan Yıldırım, 4 yıl ara verdiği müziğe İbrahim Tatlıses’in “Tek Tek” şarkısını cover’layarak döndü. İbrahim Tatlıses’in veliahdı olarak gösterilen Yıldırım bu duruma itiraz etti: “Veliaht kelimesi bana sıcak gelmiyor. Onun için çok tasvip etmiyorum ve ağır görüyorum. Ben veliaht filan değilim. Bu beni aşar.”

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hasan Yıldırım: Kimsenin veliahdı değilim

◊ Geçtiğimiz günlerde cover yaptığınız “Tek Tek” şarkısıyla Guinness Rekorlar Kitabı’na başvuracağınızı açıkladınız. Bu fikir nereden çıktı?

- Bu fikir aslında İbrahim (Tatlıses) abiden çıktı. Bu şarkıyı İbrahim abi, 2003 yılında okudu. Böyle bir başvuru yapacağını söyledi. Başvurdular mı vurmadılar mı bilmiyorum ama ben önümüzdeki hafta başvuru yapacağım. Şarkıda 90 kez ‘tek’, 45 kez de ‘tek tek’ kelimesi geçiyor.

◊ Siz 4 yıl aradan sonra müziğe kaldığınız yerden devam ediyorsunuz, İbrahim Tatlıses de yıllar sonra “İbo Show”la yeniden ekranlara dönüyor. Neler söylemek istersin?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER