Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan Teknofest açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Teknofest'te yarışan öğrenciler ile ilgili mesajında, "Bir çocuğa sürekli yapamayacağını söylersek yapamayacağına inanır ve denemeyi bile bırakır. Yapabileceği konusunda yüreklendirirseniz de buna inanır, dener ve çoğunlukla da başarılı olur" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan Teknofest açıklaması

Bakan Selçuk, sosyal medya hesaplarından Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde düzenlenen Teknofest'e yaptığı ziyaret ile ilgili paylaşımlarda bulundu. Instagram hesabındaki mesajında dün Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ndeki öğrencilerin başarısına işaret eden Selçuk, "Bu konuda bin tane araştırma ve makale sıralayabilirim ama özeti şudur:

"Bir çocuğa sürekli yapamayacağını söylersek yapamayacağına inanır ve denemeyi bile bırakır. Yapabileceği konusunda yüreklendirirseniz de buna inanır, dener ve çoğunlukla da başarılı olur" dedi.

'YÜZLERCE GENÇ MÜTHİŞ PROJELERLE KATILDILAR'

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER