için kaldı

Cyberpunk 2077 Keanu Reeves'li yeni tanıtım videosu yayınlandı

Cyberpunk 2077 için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Tanıtım videosunda oyundaki karakterlerden biri olacak Keanu Reeves yer alıyor.

POSTA POSTA
Cyberpunk 2077 Keanu Reeves'li yeni tanıtım videosu yayınlandı

CD Projekt Red, uzun süredir merakla beklenen ‘Cyberpunk 2077’ oyunu için yeni bir tanıtım fragmanı yayınladı. 30 saniye uzunluğundaki video için Keanu Reeves de kamera karşısına geçti.

Reeves, fragmanda doğrudan kendi görüntüsü ve sesiyle oyunseverlere seslendi. Oyuncu, 2077 yılında suçlu olmanın ne anlama geldiğini anlattı. 2077’de birini suçlu yapacak tek şeyin “yakalanmak” olduğunu ifade eden Reeves’in fragmandaki performansı, büyük beğeni topladı. 

Cyberpunk 2077 için yayınlanan tanıtım videosunu dikkat çekici kılan başka bir detay da Billie Eilish. Eilish'in popüler şarkılarından "Bad Guy", tanıtım videosu boyunca arka planda çalıyor.

Cyberpunk 2077, 19 Kasım tarihinde oyuncuların beğenisine sunulacak.


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER