Haftanın iyi haberi belli oldu (6 Ocak-12 Ocak haftası)

Posta.com.tr, okurları için her gün özel olarak 'Günün iyi haberi'ni seçiyor. Günün iyi haberleri birleşerek 'haftanın iyi haberi'ni belirliyor. 6 Ocak-12 Ocak haftası haftasının iyi haberi, okurların oylarıyla belli oldu. B uhafta bir ilk yaşandı ve iki iyi haber, eşit oy alarak zirveyi paylaştı.

POSTA POSTA
Haftanın iyi haberi belli oldu (6 Ocak-12 Ocak haftası)

6 Ocak-12 Ocak haftasında posta.com.tr'de yer alan 'günün iyi haberi' seçenekleri arasından 'Avustralya’da bir köpek devam eden yangınlarda yaklaşık 900 koyunun hayatını kurtardı' ve 'Tunceli’de 3 çocuk babası 79 yaşındaki Zakir Yavuz, 10 yıl önce bahçesine aldığı 25 kedi ve köpeği her gün ocakta makarna ve bulgur haşlayarak yaptığı mama ile besliyor' haberleri, oyların yüzde 20.1'ini alarak #haftanıniyihaberi oldu:

Tenceresi 10 yıldır sokak hayvanları için kaynıyor

Kahraman köpek 900 koyunu kurtardı

11 Ocak Cumartesi, #gününiyihaberi - Avustralya’da bir köpek devam eden yangınlarda yaklaşık 900 koyunun hayatını kurtardı. -Devamını oku...

12 Ocak Pazar, #gününiyihaberi - Tunceli’de 3 çocuk babası 79 yaşındaki Zakir Yavuz, 10 yıl önce bahçesine aldığı 25 kedi ve köpeği her gün ocakta makarna ve bulgur haşlayarak yaptığı mama ile besliyor. - Devamını oku...

Haftanın iyi haberi belli oldu (6 Ocak-12 Ocak haftası) - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER