Japonya'daki karantina gemisinde bir yolcu daha hayatını kaybetti

Japonya Sağlık Bakanlığı, koronavirüs nedeniyle 2 hafta karantina altında tutulan gemiden bir yolcunun daha hayatını kaybettiğini açıkladı.

POSTA POSTA
Japonya'daki karantina gemisinde bir yolcu daha hayatını kaybetti

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs nedeniyle şimdiye dek 3 ölüm vakasının meydana geldiği Japonya’dan kötü haber geldi. Japonya Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, daha önce karantina altındaki gemiden tahliye edilerek hastanede tedavi altına alınan 80'li yaşlarda bir erkek hastanın hayatını kaybettiği belirtildi. Kronik hastalığı bulunduğu öğrenilen yolcunun ölüm nedeninin zatürre olduğu kaydedilirken, koronavirüsünden enfekte olup olmadığına dair bilgi paylaşılmadı.

3 kişi ölmüştü

Japonya'da şu ana kadar 2'si karantina altına alınan Diamond Princess gemisinden olmak üzere toplam 3 kişi koronavirüsü nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Japonya'daki karantina gemisinde bir yolcu daha hayatını kaybetti - Resim : 1

Son vakanın kaynağının koronavirüs olduğunun netleşmesi halinde, virüs kaynaklı ölümler 4'e çıkacak.

57 yeni vaka

Japonya’da koronavirüs nedeniyle karantina altına alınan gemiden 57 kişide daha virüs tespit edilmesiyle, ülkedeki toplam vaka sayısı 837'ye yükseldi.

Japonya'daki karantina gemisinde bir yolcu daha hayatını kaybetti - Resim : 2

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyayı alarma geçiren koronavirüs, Japonya’da da yayılmaya devam ediyor. Bugün, daha önce karantina süreci sona eren Diamond Princess adlı gemideki 57 yolcuda daha virüs tespit edildiğinin açıklanmasıyla, ülkedeki toplam vaka sayısı 837'ye yükseldi.


TOKYO (İHA)

Çin'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 2444'e yükseldi

ABD vatandaşlarını gemiden tahliye etti

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER