için kaldı

Marsilya Türk Başkonsolosluğu Nerededir? Konsolosluk İletişim Bilgileri, Adresi, Telefon Numarası Ve Çalışma Saatleri

Türk konsoloslukları anlaşma neticelerinde diğer ülkelerde Türk vatandaşlarına ve diğer ülke vatandaşlarına hizmet vermektedir. Özellikle vize işlemleri için konsolosluklar önemlidir. Marsilya Türk başkonsolosluğu da ülkemiz tarafından yönetilen bir yer olup Fransız ve Türk vatandaşlarına hizmet veren bir konsolosluğudur. Konsolosluklar bu kadar çok ihtiyaç duyulduğundan dolayı konsolosluğun konumu merak edilmektedir. Marsilya Türk Başkonsolosluğu nerededir? Konsolosluğun çalışma saatleri ve diğer ayrıntıları sizler için derledik.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Marsilya Türk Başkonsolosluğu Nerededir? Konsolosluk İletişim Bilgileri, Adresi, Telefon Numarası Ve Çalışma Saatleri

Marsilya Türk Başkonsolosluğu uzun yıllardan beridir hizmet veren konsolosluklardan biridir. Konsoloslukta pek çok işlem yapılabilir, vize başvurusu yine bu konsolosluk üzerinden gerçekleştirilir.

 Marsilya Türk Başkonsolosluğu Nerededir?

 Marsilya Türk Başkonsolosluğu Fransa'nın Marsilya şehrinde yer alır. Konsolosluğun tam adresi ise şu şekildedir;

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER