için kaldı

SAP’nin Türkiye’deki en büyük iş ortağı itelligence Türkiye, 6 yılda 6 kat büyüdü!

Pandemiyle birlikte ezberlerin hiç olmadığı kadar bozulduğu bu özel dönemde, A’dan Z’ye her alanda önem kazanan bir kavram var ki o da artık soluduğumuz hava kadar önemli bir ihtiyaç olan dijital dönüşüm.

HÜRRİYET HÜRRİYET
SAP’nin Türkiye’deki en büyük iş ortağı itelligence Türkiye, 6 yılda 6 kat büyüdü!

Bu dönüşüme liderlik eden en büyük şirketlerden birinin, itelligence Türkiye’nin CEO’su Dr. Abdülbahri Danış, yaşadığımız süreci iş dünyası ve kurumlar açısından değerlendiriyor:

“Yaşadığımız krizi yönetirken, adeta cerrahi müdahaleler yapmamız gerekti. Şimdi ise riski yönetme yani koruyucu hekimlik zamanı. Ama önce bünyeyi güçlendirerek başlamalı, ne olursa olsun dimdik ayakta kalabilen kurumlar yaratmalıyız. Bakış açımızı tümden değiştirmemiz lazım. Her sektörde, her alanda… Hastaları iyileştirmek elbette öndemli ama asıl çabayı herkesin sağlıklı kalması için harcamalıyız. Çünkü bu son pandemi değil, olmayacak da… Dimdik ayakta duran kurumlara ihtiyacımız var! Peki nedir bu kurumların en önemli özelliği? Hiçbir zaman yılmazlar. Dirençli, çevik ve dayanıklıdırlar. Hızla adapte olur, hızla aksiyon alır, sendeleyip düşse bile her zaman yeniden ayağa kalkar. İşte tüm kurumların, bir sonraki normalde ihtiyacı olan 2 yetkinlik tam da bunlar: Dayanıklılık (resilience) ve çeviklik (agility).”

SAP’nin Global | Platin İş Ortağı itelligence Türkiye’nin CEO’su Dr. Danış, müşterilerinin dijital dönüşüm yolculuklarında uçtan uca çözümler sunmaya ve yol arkadaşlığı yapmaya devam ettiklerini belirterek, 1050 kişiyi aşan uzman kadrolarıyla, 25 farklı sektörde 750’den fazla müşterileriyle pek çok başarı hikayesi yazarak, ülkemizin en büyük dijital dönüşüm projelerine imza attıklarına vurgu yapıyor. CEO, “Çok fazla değişken ve belirsizliğin olduğu bir ortamda ancak dimdik ayakta kalabilenler yoluna davam edebilecek. Geleceğe doğru yol alabilen şirketler, hem finansal hem insan gücü hem de operasyonel anlamda gerekli dayanıklılığa sahip olanlar olacak. Bu kapsamda Türkiye’nin yanı sıra dünyanın dört bir yanındaki müşterileriyle birlikte yürüyen ve büyüyen itelligence Türkiye, tüm şirketlerin daha çevik, dayanıklı, esnek ve koşullara hızlı adapte olabilmesini sağlayan projelere imza atıyor. Dijital dönüşüm yolculuklarına eşlik ve önderlik ediyor” diyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER