Kadın, kimlik bilgilerinin değiştirilmesini istedi, mahkeme reddetti

Boşanmak isteyen eşini 28 yerinden bıçaklayan kocaya, teşebbüs ve iyi hal indirimi yapılarak 13 yıl hapis cezası verildi. Ancak sanık koca, bulunduğu cezaevinden eşine “yarım kalan işi bitireceğim” diyerek ölüm tehditleri gönderince genç kadın, kimlik bilgilerinin değiştirilmesi ve gizlenmesi için Aile Mahkemesine başvurdu. Mahkeme, talebi reddetti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kadın, kimlik bilgilerinin değiştirilmesini istedi, mahkeme reddetti

Dava dosyasına göre Ersin A., ile N.G 14 yıllık evliydi. Çiftin bir de E., isminde kızı bulunuyordu. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle N.G., 2014 yılında eşinden boşanmak istedi. Koca, 19 Ekim 2014 tarihinde ablasının yanında kalan eşini, boşanma konusunu konuşmak için eve çağırdı. Genç kadın o tarihte 12 yaşında olan kızını alarak evine gitti.

28 YERİNDEN BIÇAKLADI

Çift arasında başlayan tartışma sonucu Ersin A., karısını 28 yerinden bıçakladı. Annesinin bıçaklanmasını engellemeye çalışan küçük kız da iki yerinden bıçaklandı. Saldırıda yaralı kurtulan N.G., 12 gün yoğun bakımdan kaldı. Olay nedeniyle tutuklanan Ersin A. hakkında “kasten insan öldürmeye teşebbüs ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından Ankara 10. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER