Kağan ve Sinem'i arama çalışmaları devam ediyor

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde meydana gelen sel felaketinde suya kapılıp kaybolan Sinem Kaplan (7) ile Kağan Töngel'i (3) arama çalışmaları sabahın ilk ışıklarıyla yeniden başladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kağan ve Sinem'i arama çalışmaları devam ediyor

Düzce'de geçen hafta Çarşamba günü meydana gelen sel felaketinden en fazla etkilenen Akçakoca ilçesine bağlı Esmahanım köyünde kaybolan 4'ü çocuk 7 kişiden, 5'inin cansız bedenine ulaşıldı. 5 kişinin cenazeleri toprağa verilirken, Kağan Töngel ile Sinem Kaplan'ı arama çalışmaları sürüyor.

Dün yağmur nedeniyle ara verilen arama çalışmaları bugün sabahın ilk ışıkları ile tekrar başladı. Sel felaketinin 10'uncu gününde Jandarma Arama Kurtarma, AFAD, UMKE, AKUT, İHH, AKUT, polis, itfaiye ve DAKE'den oluşan ekipler alana dağıldı. Tüm ihtimalleri değerlendiren ekipler, çocukların bulunabileceği her alanı tarıyor. Ekipler arama çalışmalarında özellikle Uğurlu köyü mevkisinde bulunan Kıran Deresi ile Melen çayının birleştiği noktada yoğunlaştı. İş makineleri ise bölgede oluşan yığınları kaldırdı.

Kağan ve Sinem'i arama çalışmaları devam ediyor - Resim : 1Düzce Valiliği'nden sel bölgesindeki son durum hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER