Beşiktaş'ın yeni transferi Tyler Boyd konuştu: Quaresma'dan...

Beşiktaş'ın yeni transferi Tyler Boyd, "Harika ve çok büyük bir kulübe geldim. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş'ın yeni transferi Tyler Boyd konuştu: Quaresma'dan...

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Saalfelden kasabasında sürdüren Beşiktaş'ta yeni transfer Tyler Boyd, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Boyd, "Gerçekten harika bir kulübe geldim. Çok büyük bir kulüp ve burada olmaktan dolayı çok mutluyum. İlk geldiğim günden beri herkes bana kollarını açtı. Her şey çok güzel gidiyor. Burada Avusturya'daki koşullar da gayet güzel ve her şey müsait. Gerçekten çok mutlu ve heyecanlıyım. Buraya ilk geldiğim günden itibaren hem takım arkadaşlarım hem de teknik ekip beni çok iyi karşıladı. Bana ailenin bir parçası olduğumu hissettirdiler" şeklinde konuştu.

"KENDİMİ BAŞKA OYUNCULARLA KARŞILAŞTIRMAK İSTEMİYORUM"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER