Polisten miniklere moral hediyesi

KUMLUCA İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekipleri tarafından birinci sınıf öğrencilerine moral hediyesi dağıtıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Polisten miniklere moral hediyesi

Mavikent Durali Yazıcı İlkokulu’na giden Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerini, Okul Müdürü Kani Akboğa ve 1/B Sınıfı Öğretmeni Deniz Karar karşıladı. Ekipler önce sınıfa giderek, koronavirüse karşı maske, mesafe ve temas kurallarının ne kadar önemli olduğunu öğrencilere anlattı. Ardından okul bahçesinde toplanan öğrencilere, içinde eğitim araç ve gereçleri olan çanta hediye edildi.

Koronavirüs tedbirleri yüzünden geçen yıllardaki gibi normal açılış töreni yapılamadığını belirten Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, minik öğrencilere bu eksikliği hissettirmeden moral ve motivasyon amacıyla bu hediyeleri verdiklerini, aynı zamanda üstünde polis amblemi olan maske hediye ettiklerini aktardı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER