Son dakika haberi: 83 yaşında koronavirüsü yendi... İki oğlunu kaybetti: Aç durun ama evde yatın

Ayşe Polat... 83 yaşında... Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden büyük oğlunu son yolculuğuna uğurlarken virüse yakalandı. 20 gün sonra hastalığı yenerek alkışlarla taburcu edildi. Küçük oğlunun koronavirüs nedeniyle ölümünden ise habersiz.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberi: 83 yaşında koronavirüsü yendi... İki oğlunu kaybetti: Aç durun ama evde yatın

Ayşe Polat’ın (83) İstanbul’da birlikte yaşadığı oğlu Kemal Polat (61), koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Oğlunun cenazesiyle birlikte memleketi Antalya’nın Akseki ilçesine gitti. Kemal Polat burada toprağa verilirken, Ayşe Polat yüksek ateş ve solunum sıkıntısı yaşamaya başladı. Yakınları tarafından Manavgat Devlet Hastanesi’ne götürülen kadına yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı.

EŞİ DE ZATÜRREDEN HAYATINI KAYBETMİŞ

Hipertansiyon hastası olan Ayşe Polat, yoğun bakımda tedaviye alındı. Eşini de 17 yıl önce zatürreden kaybeden Polat, 20 günlük tedavinin ardından hastalığı yenerek sağlığına kavuştu ve hastaneden alkışlar arasında önceki gün taburcu edildi. Ayşe Polat, karantina süresini Antalya’nın Kepez ilçesinde yaşayan kızı Emiş Güven’in evinde geçirecek. Evin demir parmaklıklarla çevrili balkonuna çıkarak zaman geçiren Ayşe Polat'ın diğer oğlu İbrahim Polat (57) da İstanbul'daki bir özel hastanede koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Diğer oğlunun ölümünden habersiz olan Ayşe Polat, yaşadıklarını şöyle anlattı: “İştahsızlık ve mide bulantısı şikâyetiyle hastaneye gittim ve koronavirüs teşhisi konuldu. Çok şükür iyileştim. Gençler canlarının kıymetini bilip dışarı çıkmasınlar. Aç durun, evinizde yatın ama dışarı çıkmayın.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER