Avusturya'dan Bedelli Askerlik Başvurusu Nasıl Yapılır? Avusturya'dan Dövizli Askerlik Başvurusu 2020

Ülkemizde bedelli askerlik yasası çıktığı günden beri hem yurt içinde hem de yurt dışında pek çok kişi bedelli için başvuruda bulunuyorlar. Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları vatani görevini yapmak için bedelli başvurusunda bulunabiliyorlar. Yapılan bedelli askerlik düzenlemesi ile birlikte hem yurt içi hem de yurt dışındaki kişiler için bedelli askerlik kalıcı hale getirildi. Peki, Avusturya'dan bedelli askerlik başvurusu nasıl yapılır? İşte, merak edilen tüm detayları sizler için hazırladık.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Avusturya'dan Bedelli Askerlik Başvurusu Nasıl Yapılır? Avusturya'dan Dövizli Askerlik Başvurusu 2020

Bedelli askerlik geçtiğimiz yılda yapılan bir düzenleme ile kalıcı hale getirildi. Avusturya'dan bedelli askerlik başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar için de mümkün hale geldi. Avusturya'dan bedelli askerlik yapmak isteyen kişiler için de yine aynı şekilde yatırılması gereken döviz bedeli belirlenmiş oldu.

 Avusturya'dan Bedelli Askerlik Başvurusu Nasıl Yapılır?

 Avusturya'dan bedelli askerlik başvurusu yapılabilmesi için bazı prosedürler belirlenmiştir. Avusturya'dan bedelli askerlik başvurusu yapmak isteyen kişiler dövizle askerlik başvurusu yapılacaklar kategorisine girdiği için ödeme planı diğer kategoriye göre farklıdır. Bunun için Avusturya Türk Başkonsolosluğuna müracaat etmeleri gerekmektedir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER