Tuba Ünsal ‘Mustafa Sandal’ sorusuna yanıt vermedi

Oyuncu Tuba Ünsal, önceki akşam Deniz Çakır, Engin Alkan, Fatih Al, Mert Şişmanlar’ın rol aldığı müzikli komedi oyunu 'Tarla Kuşuydu Juliet’i izlemeye gitti. Oyuna yalnız gelen Ünsal, muhabirlerle kısa bir sohbet etti.

VATAN VATAN
Tuba Ünsal ‘Mustafa Sandal’ sorusuna yanıt vermedi

Oyun öncesi gazetecilerle laflayan Tuba Ünsal, bir dönem büyük aşk yaşadığı Mustafa Sandal'ın 'Beni Ağlatma' adlı kitabında yer almasıyla ilgili sorulan sorulara "Bunun yeri burası değil" diyerek cevap verdi.   Tuba Ünsal ve Mustafa Sandal, yıllar önce büyük bir aşk yaşamış hatta evliliğin eşiğinden dönmüşlerdi.   Bu yaz verdiği Harbiye konserlerinden birinde dinleyiciler arasında olan Tuba Ünsal'a seslenen Mustafa Sandal, eski aşkına şöyle demişti:   “Muhteşem bir ilişkimiz vardı. O dönem yazdığım ‘Tek Geçerim’ şarkısı giriş, ‘Pazara Kadar’ gelişme, ‘Kopmam Lazım’ parçası ise aşkımızın golü oldu”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER