Denizlispor, Yücel İldiz'e fazla para ödeyecek

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor bu sezonun 5'inci haftasında yollarını ayırdığı teknik direktör Yücel İldiz'e 1 milyon 546 bin 666 TL 67 kuruş ödeme yapacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Denizlispor, Yücel İldiz'e fazla para ödeyecek

"Denizli Spor Kulübü Derneği ve teknik adam Yücel İldiz ile aralarındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 08.01.2020 tarih ve E.2019/570 - K.2020/50 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde; Davacının itirazının kısmen kabulü ile fesih tazminatına yapılan yüzde 15 oranındaki hakkaniyet indiriminin kaldırılarak fesih tazminatının miktarının 1.546.666,67 TL olarak düzeltilmesine, davacının, fesih tazminatına uygulanacak faiz başlangıç tarihi bakımından yapmış olduğu itirazının reddine, Davalı Kulübün itirazının reddine, Yargılama gideri, vekalet ücreti ve diğer hususların gerekçeli kararda belirtilmesine oybirliği ile karar verildi."

Denizlispor yönetiminin parasını ödemeyip gönderdiği Yücel İldiz'e şimdi alacağından çok daha fazla para ödemesi bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER