için kaldı

Mersin'de sel suları mahalle yolunu kapattı

Mersin'in Erdemli ilçesinde Limonlu Deresi'ne gelen sel sularının debisi yükseldi, Limonlu-Kayacı Mahalle yolunu trafiğe kapatıldı. Yetkililer herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için yolun kullanılmaması gerektiği çağrısında bulundu. Sel sularının zarar verdiği içme suyu hatlarının onarılması için belediye ekiplerinin çalışması ise sürüyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mersin'de sel suları mahalle yolunu kapattı

Mersin'de sel suları mahalle yolunu kapattı - Resim : 1İlçede 2 gündür devam eden sağanak yağış ve yüksek kesimlerde eriyen kar Limonlu Deresi'ne taşkın sel suyu olarak ulaştı. Debisi yükselen dereden taşan sular tarım alanları ve piknik alanlarını sular altında bıraktı.

Piknik alanları ve tesislerde su altında kaldı

İçme suyu hatlarına da zarar verdi. Sel sularından dünyaca meşhur Kayacı Vadisi'ndeki piknik alanları da nasibini aldı. Tesisler sular altında kaldı. Tesisi bekleyen bir köpek ise mahsur kaldığı yerden itfaiye ekiplerince kurtarıldı, ancak köpek sel sularında tekrar yüzerek bağlı olduğu yere ulaşıp, koruduğu alandan ayrılmak istemedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER