‘CHP, patron çıldırdı tabelası asarsa şaşırmayın’

MHP Lideri Bahçeli, CHP yönetimini ‘Türkiye’nin karşısına geçmek’le suçladığı grup konuşmasında, “Yakında iflasını açıklayacaktır. CHP’nin kapısına patron çıldırdı ne alırsan 1 dolar tabelası asılırsa şaşırmayın. CHP yönetimi bilye dağıtmıştır” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘CHP, patron çıldırdı tabelası asarsa şaşırmayın’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’deki grup toplantısında konuşurken gündeminde Yunanistan’ın mültecilere acımasız tutumu, AB’nin kayıtsızlığı ve Suriye konusu vardı. Bahçeli hedefindeki CHP’yi de sert şekilde eleştirdi. “Atatürk’ün mirasını hiç eden, Türkiye’nin karşısına geçen CHP yönetimi iflasını yakında açıklayacaktır” diyen MHP lideri Bahçeli’nin grup konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyleydi:

“CHP’nin kapısına patron çıldırdı, ne alırsan bir dolar tabelası asılırsa hiç kimse şaşırmamalıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın Rusya ziyaretini sabote etmek için Esad ve Putin ile aynı safa giren CHP yönetimi körle yatmış, şaşı kalkmış, bilye dağıtmıştır.

Dikişi patlamış yama gibi oldular, Esad’ın Türk askerlerini koruduğunu açıkladılar. CHP’liler hezeyanlarını gelsinler bir zahmet külahımıza anlatsınlar.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER