Pandemi soyguncuları yakalandı

Koronavirüs salgınından sonra Atatürk Havalimanı’nda yapımına başlanan pandemi hastanesinden işçi yeleği giyerek 73 bin TL değerinde bakır kabloyu çalan 6 kişilik hırsızlık çetesi suçüstü yakalandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Pandemi soyguncuları yakalandı

İstanbul’un birçok ilçesinde 1-13-14-17 Nisan tarihlerinde, 190 bin TL’yi aşan hırsızlık olayları gerçekleşti. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, nisan ayı içerisinde peş peşe yaşanan hırsızlıkları mercek altına aldı. Yapılan araştırmada, hırsızlıkların aynı çete tarafından gerçekleştirildiği belirlendi. 11 hırsızlık olayına karışan çetenin 2019 yılı içerisinde de bir dizi hırsızlık yaptığı da anlaşıldı.

Pandemi soyguncuları yakalandı - Resim : 1

ARAÇ TAKİP EDİLDİ

Yapılan araştırmanın ardından çetenin peşine düşen polis ekipleri, 28 Nisan’da, Bakırköy Kennedy Caddesi’nde siyah renkli bir minibüsün çete tarafından kullanıldığından şüphelendi. Aracın plakası incelendi ancak herhangi bir kayıt olmadığı anlaşıldı. Araç sıcak takibe alındığında, Atatürk Havalimanı’ndaki koronavirüs salgınından sonra yapımına başlanan pandemi hastanesi inşaatına girdiği görüldü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER