için kaldı

Veli Çetin resmen Samsunspor'da!

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yılport Samsunspor, Göztepe'den transfer ettiği Veli Çetin ile 1,5 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Veli Çetin resmen Samsunspor'da!

Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, son derece deneyimli bir oyuncuyu kadrolarına katmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Tecrübeli oyuncunun alt liglerde şampiyonluk yaşadığını hatırlatan Aztopal, "Yılport Samsunspor'un hedefine ulaşmasında Veli Çetin büyük katkı sağlayacak.

Takımımızın defans bölgesini Veli ile güçlendirdik. Bu yıl şampiyon olarak 1. Lig'e, ardından Süper Lig'e yükselmek istiyoruz. Bu çerçevede devre arasında 5 önemli oyuncu transfer ettik. Yılport Samsunspor'un güçlenen kadrosu ile hedefine ulaşacağına inancımız tam." diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER