için kaldı

Fransa'da Okullar Ne Zaman Tatil Oluyor? Okul Tatili Ne Zaman Başlıyor? (2020)

Fransa'da ikamet eden pek çok gurbetçi Türkiye'ye tatil amaçlı gelebilmek için, okulların yaz tatiline girmesini bekliyor. Bu yüzden 2020 yılı için yaz dönemi tatili ne zaman başlayacak konusunda internet üzerinden araştırma yapmaktadır. Peki, Fransa'da okullar ne zaman tatil oluyor? Okul tatili ne zaman başlıyor? İşte bu konu hakkında bilinmesi gerekenler.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fransa'da Okullar Ne Zaman Tatil Oluyor? Okul Tatili Ne Zaman Başlıyor? (2020)

Fransa'da Okullar Ne Zaman Tatil Oluyor?

Fransa'da şehirler üç ayrı bölge üzerinden ayrılmış şekilde yer almaktadır. Bunlar genelde A ve B ile C olarak 3 farklı grup şeklinde bilinmektedir. Her grup içerisinde Fransa'da yer alan farklı şehir bulunmaktadır. Böylece sömestr ile bahar tatilleri konusunda bölgeye bağlı olarak değişik tarihler ortaya çıkar. Ancak söz konusu yaz tatili olduğu zaman Türkiye'deki aynı prosedür işler. Yani yaz tatili Fransa'nın bütün farklı şehirlerinde aynı tarihte başlar ve aynı tarihte biter. 2020 yılı için ise Fransa'da okulları ne zaman tatil olduğu konusunda tarihler belli oldu.

 Okul Tatili Ne Zaman Başlıyor? (2020)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER