Anvers Türk Başkonsolosluğu Nerededir? Konsolosluk İletişim Bilgileri, Adresi, Telefon Numarası Ve Çalışma Saatleri

Türk Başkonsoloslukları genellikle çoğu ülkede bulunmaktadır. Konsolosluklar yabancı ülkelerde kendi vatandaşlarının doğum veya ölüm gibi birçok işlemlerini gerçekleştirmek amacıyla bulunur. Peki Anvers Türk Başkonsolosluğu nerededir? Konsolosluk iletişim bilgileri, adresi, telefon numarası ve çalışma saatleri nelerdir? Merak edilenler ve bilinmesi gerekenleri sizler için hazırladık.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Anvers Türk Başkonsolosluğu Nerededir? Konsolosluk İletişim Bilgileri, Adresi, Telefon Numarası Ve Çalışma Saatleri

Türk Konsoloslukları dünyanın çoğu yerinde bulunmaktadır. O ülkede bulunan Türklerin çoğu işlemleri konsolosluklarda yapılmaktadır. Anvers Türk Başkonsolosluğu da bunlardan birisidir.

 Anvers Konsolosluk

 Anvers konsolosluğu 1960 yılından beri hizmet vermektedir. Görev yaptığı yerler Doğu ve Batı Flender ve Limburg eyaletleridir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER