için kaldı

Sosyal mesafeli devriye

TÜRK Silahlı Kuvvetleri ile Rus askerleri Fırat’ın doğusunda 38’inci kez ortak kara devriyesine çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sosyal mesafeli  devriye

Türk ve Rus askerler devriye için koordinasyon toplantısında eldiven ve maske kullandı. Sosyal mesafeye de dikkat edilen toplantının ardından devriyeye çıkıldı. Askeri araçlara hava unsurları güvenlik desteği verdi.

14 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

MİLLİ Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 14 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 14 PKK/YPG’li terörist, kahraman komandolarımızın başarılı operasyonuyla etkisiz hale getirildi. Bölgede barış ve huzurun devamı için her türlü tedbir alınmaya devam edilecek.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER