için kaldı

Krunoslav Simon: "Umarım her şey en kısa sürede normale döner..."

Anadolu Efes Basketbol Takımı'nın Hırvat oyuncusu Krunoslav Simon, 2020-2021 sezonu öncesi düzenlenen "medya buluşmaları" organizasyonu kapsamında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Krunoslav Simon: "Umarım her şey en kısa sürede normale döner..."

Buluşma, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

Basın mensuplarının sorularına cevap veren Simon, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle geçen sezon THY Avrupa Ligi ile Basketbol Süper Ligi'nin şampiyon ilan edilmeden sonlandırılmasıyla ilgili, "Çok formdaydık. Son bölüm için çok hazırdık. Şampiyonluğun en büyük adaylarından biriydik ancak bu sadece sporu değil tüm dünyayı ilgilendiriyor. Elimizde olan bir durum değildi. Elbette çok üzgünüz ancak yapacak bir şey yok." ifadelerini kullandı.

Salgın süreciyle ilgili konuşan Hırvat basketbolcu, "Karantina çok uzun sürdü. Bir süre sonra sıkılmaya başladık. Bu süreçte hiç umutsuzluğa kapılmadım. Olumsuz düşünmedim. Spor, toplumun en önemli ögesi. En iyi sezonumu geçiriyordum. Basketbola ara verilmesi insanın başına gelebilecek en kötü şey değil. Şu an heyecanla yeni sezonun başlamasını bekliyoruz. Umarım her şey en kısa sürede normale döner." değerlendirmesinde bulundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER