Türksat 15 yaşında

Türksat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yüksek "Uydu, yazılım ve donanım konusunda Türksat'a verilmiş bir güç var ve bu gücü en doğru şekilde kullanıyoruz" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Türksat 15 yaşında

Türksat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yüksek, Türksat'ın kuruluşunun 15'inci yılı dolayısıyla TOBB Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde dönüm noktasına ulaşan teknoloji ve eğitim sürecini tamamlamak istediklerini belirtti.

Özellikle eğitimin önemine değinen Yüksek, teknolojinin eğitimle yakalanabileceğini ve takip edilebileceğini bu nedenle bir an önce bu sürecin kurularak, sağlıklı hale getirilmesi gerektiğini ifade etti.

Teknoloji tarafında eksikliklerin olduğunu dile getiren Yüksek, özellikle insan kaynakları konusundaki eksikliğin giderilmesi gerektiğini vurguladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER