için kaldı

Bakan Çavuşoğlu: İspanya Dışişleri Bakanı iddiaları reddetti

İspanya'nın solunum cihazları ve tıbbi malzeme iddiaları ile ilgili açıklama yapan Bakan Çavuşoğlu, "İspanya Dışişleri Bakanı iddiaları reddetti. Türkiye'nin bugüne kadar İspanya'ya verdiği desteği vurguladı ve teşekkür etti." ifadelerini kullandı.

VATAN VATAN
Bakan Çavuşoğlu: İspanya Dışişleri Bakanı iddiaları reddetti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, CNN Türk'te açıklamalarda bulundu.   İspanya'nın solunum cihazları ve tıbbi malzeme iddiaları ile ilgili açıklama yapan Bakan Çavuşoğlu, "İspanya Dışişleri Bakanı iddiaları reddetti. Türkiye'nin bugüne kadar İspanya'ya verdiği desteği vurguladı ve teşekkür etti." ifadelerini kullandı.   Çavuşoğlu, yurt dışında 156 Türk vatandaşın corona virüs nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı.   Bakan Çavuşoğlu'nun açıklamalarının satır başları: İspanya Dışişleri Bakanı iddiaları reddetti. Türkiye'nin bugüne kadar İspanya'ya verdiği desteği vurguladı ve teşekkür etti. 94 ülkeden tıbbi malzeme talebi var. Bizim ihtiyaçlarımızı garanti altına almamız lazım. Bu açıklama İspanyol hükümetinden gelmedi.   YURT DIŞINDAKİ TÜRKLER Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 25 bine yakın vatandaşımızı ülkemize getirdik. Karantina kapasitemize göre vatandaşlarımızı getiriyoruz.  Yurt dışında yaşayan 156 Türk corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER