Bakan Albayrak Yeni Ekonomi Programı’nı açıklandı… İşte uzmanlardan önemli görüşler

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yeni dengeleme, yeni normal ve yeni ekonomi temasıyla Yeni Ekonomi Programı’nı açıkladı. Bakan Albayrak, büyüme, işsizlik ve enflasyona değinerek büyüme yol haritasını da program dahilinde açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Albayrak Yeni Ekonomi Programı’nı açıklandı… İşte uzmanlardan önemli görüşler

Türkiye ekonomisine ilişkin olarak Yeni Ekonomi Programı’nda yeni temalarla güncellemeler ortaya kondu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Yeni Ekonomi Programı’na ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Albayrak, büyüme, işsizlik ve enflasyon alanına değinerek beklentileri açıklarken, istihdam yaratarak büyümeye de dikkat çekti.

Bakan Albayrak açıkladığı yeni yol haritasında tüm göstergelerin V tipi toparlanmaya işaret ettiğini belirtirken Yeni Ekonomi Programı’nın temasının yeni dengeleme, yeni normal ve yeni ekonomi olduğunu söyledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER