Kostas Mitroglou vatandaşının dişini kırdı

PSV Eindhoven forması giyen eski Galatasaraylı Kostas Mitroglou, AZ Alkmaar maçında vatandaşı ve rakibi Pantelis Hatzidiakos'un dişlerini kırdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kostas Mitroglou vatandaşının dişini kırdı

Spor Arena Dış Haberler | Süper Lig ekibi Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon devre arasında kiralık olarak kadrosuna kattığı ancak yaz transfer döneminde bu kez PSV Eindhoven'a kiralanan Kostas Mitroglou, AZ Alkmaar maçında rakibinin dişini kırdı.

Müsabakanın 79. dakikasında AZ Alkmaar forması giyen vatandaşıyla hava topuna yükselen Yunan oyuncu, Pantelis Hatzidiakos'un iki dişini kırdı. Kırılan dişleri sağlık ekibi tarafından torbaya konulan Hatzidiakos, maça kaldığı yerden devam etti.

Philips Stadion'da oynana karşılaşmada gülen taraf 4-0 gibi farklı bir skorla AZ Alkmaar oldu. Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 45. ile 45+1. dakikalarda Boadu, 71 dakikada Svensson ve 76. dakikada De Wit kaydetti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER