için kaldı

İstifanın ardından flaş karar! Sumudica...

Romanya Milli Takımı’nda teknik direktör Cosmin Contra istifa etti. Koltuk için Gaziantep Futbol Kulübü’nün teknik direktörü Marius Sumudica'nın ismi geçiyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İstifanın ardından flaş karar! Sumudica...

EURO 2020 Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkını İsveç’e yenilerek kaybeden ve son maçında İspanya Milli Takımı’na 5-0 mağlup olarak büyük bir hezimet yaşayan Romanya Milli Takımı’nda teknik direktör Cosmin Contra istifa etti.

YA RADOİ YA SUMUDİCA

Contra’nın istifasının ardından takımın başına kimi getireceği konusunda arayış içinde olan Romanya Futbol Federasyonu 2 isim üzerinde durduğu öğrenildi. Romanya U21 milli takımını çalıştıran Mirel Radoi ile Gaziantep Futbol Kulübü’nün teknik direktörü Marius Sumudica’yı listeye aldığı öğrenilen Romanya Futbol Federasyonu’nun bu gece olağanüstü toplanarak isim konusunda karar vereceği bildirildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER