Jet LI: Dünya bir bütün

“Zatürre benzeri bir hastalık var ve birden fazla vaka mevcut” dedi Çin yetkilileri aralık sonunda... Kasımda başladığı düşünülen hastalık hakkında aralık ayında bilgi verilmeye başlandı...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Jet LI: Dünya bir bütün

Wuhan Central Hastanesi’nden doktor Ai Fen, doktor arkadaşlarını hastalığa karşı uyardı... Diğer bir doktor Li Wenliang, meslektaşlarına grup mesajı yollayarak hastalıktan korunmak için koruyucu üniformalar giymenin şart olduğunu söyledi.

Aralık sonunda Çinli yetkililer 27 vakanın varlığını açıkladı. “7 tanesi kritik durumda ama insandan insana bulaşma tespit edilmemiştir” dediler.

Doktor Ai Fen, “Söylenti yaymak” suçlamasıyla hastane disiplin kurulu tarafından uyarıldı. Hastanelerin virüs hakkında bilgi vermeleri engellendi...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER