Saman yüklü araçların trafikte tehlikeli seyri kamerada

GÜNEYDOĞU Anadolu Bölgesi'nde düzensiz ve aşırı saman balyası yüklü araçlar, trafikte sürücülere zor anlar yaşatıyor. Sürücülerin hem kendilerini hem de diğer sürücüleri tehlikeye attığı anlar kameraya da yansıdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Saman yüklü araçların trafikte tehlikeli seyri kamerada

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde, Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Elazığ, Mardin ve Şanlıurfa gibi şehirlerde hububat hasadının ardından, saman balyalarının düzensiz ve aşırı yüklendiği kamyon ve benzeri araçların diğer şehirlere tehlikeli yolculuğu devam ediyor. Karayollarında trafik denetimlerinden kaçmak için zaman zaman ara yollarda da ilerleyen araçların sürücüleri, hem kendilerini hem de görüş mesafesini etkiledikleri diğer araç sürücülerini tehlikeye atıyor. Bu tehlikeli durum kameraya yansıdı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER