Son dakika haberi | Fenerbahçe'de Elmas ve Muriç'ten sonra sıra Altay'da

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır, muhteşem formuyla göz kamaştırıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberi | Fenerbahçe'de Elmas ve Muriç'ten sonra sıra Altay'da

Geçen yıl 98 numaralı formayı giyen Altay, bu sezon 1 numaraya geçince performansını daha da yükseltti. Son iki yılda Eljıf Elmas’ı 16, Muriç’i 20 milyon Euro’ya satan F.Bahçe’de, sıradaki Avrupa yolcusu olarak Altay gösteriliyor. Mükemmel fiziği, gelişime açık yapısı ve genç yaşıyla dikkat çeken Altay’ı İngiliz ve Fransız takımları takip ediyor.

F.Bahçe’de Emre Belözoğlu-Erol Bulut ikilisinin ortak aklıyla yapılan 14 transferle yepyeni bir kadro oluşturulurken, Süper Lig’de geride kalan üç hafta içinde takımın en başarılı ismi olarak Altay Bayındır öne çıktı. Bir kaleci için muhteşem ölçülerdeki fiziği, gelişime açık zihin yapısı ve genç yaşıyla İngiltere ve Fransa kulüplerinin radarında olan 22 yaşındaki Altay, önündeki defans kurgusunun

sağlamlaşmasına paralel olarak, performansını her maç daha da yükseltiyor. Süper Lig’in ilk haftasındaki Çaykur Rizespor maçının 35 ve 42. dakikalarında Boldrin’in iki tane gollük vuruşunu kurtararak 2-1’lik galibiyette büyük pay sahibi olan genç kaleci, 3. haftada 0-0 berabere kalınan Galatasaray derbisinde de 5 isabetli şutta gole izin vermedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER