için kaldı

Son Dakika | TFF Başkanı Nihat Özdemir: Ne olursa olsun liglere devam edeceğiz!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig maçlarına seyirci alınıp alınmayacağı konusundan yayıncı kuruluş ile yaşanan krize; sert şekilde eleştirilen hakem kararlarından misli.com'un Türk futboluna sağladığı desteğe kadar birçok konuda çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika | TFF Başkanı Nihat Özdemir: Ne olursa olsun liglere devam edeceğiz!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, liglerin başlamasından, yayıncı kuruluşa, gündemdeki hakem eleştirilerinden, takımların seyircili maç isteklerine kadar birçok konuda Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. 

"NE OLURSA OLSUN LİGLERE DEVAM EDECEĞİZ"

Liglerin pandemi sürecinde başlamasını ve kulüplerin tedbir konusunda hassas olmaları gerektiğini belirten Özdemir, "Liglerimiz başladı, Süper Lig takımlarımızı bu işlere çok dikkat ediyor, aynı şekilde 1'inci Lig takımlarımız da çok dikkat ediyor. Misli.com 2'nci Lig ve Misli.com 3'üncü Lig'de pandemiden dolayı bazı olaylar yaşıyoruz. Her kulübün dikkat etmesi lazım. Hakemlere gözümüz gibi bakıyoruz, onlarda da pozitif vakalar çıkıyor. 2'nci Lig ve 3'üncü Lig takımları kamp yerlerini antrenman sahalarına daha çok dikkat etmeleri gerekiyor. Ne olursa olsun liglere devam edeceğiz" diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER