için kaldı

İstanbul Havalimanı’nda yangın paniği!

İstanbul Havalimanı’nda VIP bir araçta henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıkan aracın freninin boşaldığını gören trafik polisi ekipleri, yolu keserek aracı durdurarak olası bir faciayı önledi.

GASTE24 GASTE24
İstanbul Havalimanı’nda yangın paniği!

Korkutan olay saat 10.30 sıralarından İstanbul Havalimanı giden yolcu girişinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre giden yolcu girişine doğru yolda seyreden 59 TR 600 plakalı VIP araç bir anda bilinmeyen bir sebepten dolayı yanmaya başladı.

POLİS ARACI OLASI FACİAYI ÖNLEDİ

Habertürk'te yer alan habere göre, freni boşalan VIP araç yokuştan aşağıya kaydı. Kayarak kontrolsüz bir şekilde ilerleyen araç yol üzerinde bulunan trafik polisi aracına çarparak durabildi. Trafik polisi aracının ön kısmı da tamamen yanarken, VIP araç araç kullanılamaz hale geldi. Araç içerisinde bulunan trafik polisi ekiplerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER