Karius gitmeyi istemedi

Çebi, Kocadağ ve Torunoğulları sözleşmesi 30 Haziran’da bitecek Loris Karius’a gitmek istemesi durumunda izin vereceklerini iletti. Tecrübeli kaleci ise “Salgında Türkiye daha güvenli. Şu anda gitmem” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Karius gitmeyi istemedi

Beşiktaş’ın sezon sonu bitecek sözleşmesinin ardından devam etmeyi düşünmediği Loris Karius’a yönetiminden ilginç bir teklif geldi. Başkan Ahmet Nur Çebi ile yöneticiler Emre Kocadağ ve Erdal Torunoğulları’nın katıldığı toplantıda yeni dönem için düzenlemeler yapacaklarını ifade eden siyah beyazlılar yüksek maliyeti nedeniyle sözleşmesindeki opsiyonu kullanmayacaklarını Karius’a ilettiler. Bu zirvede yöneticilerin resmi olarak sözleşmesi 30 Haziran’da bitecek Alman file bekçisine şu an gitmesi halinde izin vereceklerini de ilettiler. Karius ise dünyada yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle olağanüstü önlemler alındığını ifade ederek sözleşmesi bitene kadar İstanbul’da kalacağını belirtirken şu yanıtı verdi:

‘iSTANBUL’DAYIM’

“Koronavirüs konusunda Türkiye daha güvenli. Bu nedenle şu anda başka bir yere gitmem. Sezon sonunda ise takımdan ayrılırım. O güne kadar İstanbul’da kalır sözleşmemin şartlarını yerine getiririm” yanıtını verdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER