Mehmet Özdilek: "Biz arkaya bakan bir takım değiliz..."

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, ligin 30. haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, "Eskişehirspor galibiyetinin anlam kazanması için bu maçı kazanmak lazım." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mehmet Özdilek: "Biz arkaya bakan bir takım değiliz..."

Mehmet Özdilek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ara verilen lige Eskişehirspor maçındaki galibiyetle başlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Uzun zaman sonra futbol oynamanın bütün takımlar için sıkıntı olduğunu belirten Özdilek, "Lige galibiyetle başlamak önemli. Diğer müsabakalara da baktığımız zaman avantajlı bir hafta geçirdik. 3 ay sonra ilk müsabakayı oynamak bizim kadar rakiplerin de sıkıntılı olduğu bir şey çünkü hazırlık maçı oynamadan bu sürece başladık." diye konuştu.

Özdilek, hedeflerini ilk günden bu yana şampiyonluk olduğunu ifade ederek, "Kendi evimizde ligin en son takımına karşı oynadık. Bu tür müsabakalarda eğer sizin amacınız şampiyonluksa çok fazla ayırt etmeden her rakibe saygı göstererek oynamak zorundasınız ki bu maçta da bunu yaptık. Bu tür müsabakalarda golü erken bulmak işi çok farklı yerlere götürür." değerlendirmesinde bulundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER