için kaldı

AK Parti'li Belediye Başkanları Afyonkarahisar'da buluşacak

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantıları’nın beşincisi, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin başkanlığında Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek.

VATAN VATAN
AK Parti'li Belediye Başkanları Afyonkarahisar'da buluşacak

AK Parti'li Belediye Başkanları Afyonkarahisar'da buluşacak. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığından yapılan açıklamaya göre,  Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantıları'nın beşincisi  20-21-22 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisar'da yapılacak.  Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet  Özhaseki’nin başkanlığını yürüteceği toplantıya, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın,  Burdur, Denizli, Eskişehir, Isparta, İzmir, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak  olmak üzere, 13 şehirden gelen 155 belediye başkanı katılacak. Bölge toplantısında ayrıca, il genel meclis başkanları, büyükşehir  belediyesi başkan vekilleri, il başkanları, il yerel yönetimler başkanları, il  kadın ve gençlik kolları yerel yönetimler başkanları da yer alacak.    Başarılı başkanlar tecrübelerini paylaşacak   Bölge toplantısının birinci gününde, önceki dönemlerde başarılı  belediye başkanları bilgi ve tecrübelerini, yeni belediye başkanlarıyla  paylaşacak.  Toplantının ikinci gününde basına açık bölümde protokol konuşmaları  yapılacak ve ardından belediye başkanlarına liderlik, halkla ilişkiler, etkili  iletişim, kaynak geliştirme, mevzuat, bütçe ve personel yönetimi alanında  uzmanlar tarafından eğitimler verilecek. Bölge toplantısının son gününde ise şehirlerin kendine has  sorunlarının hızlı bir şekilde çözülmesi için ilgili bakanlıkların bakan  yardımcıları ile  kurum ve kuruluşların genel müdürleri istişare toplantısında  bir araya gelecek.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER