Akademi iş birliği imzalandı! Genk ile Samsunspor...

Belçika'nın 1. Futbol Ligi ekiplerinden Genk, TFF 2. Lig takımı Yılport Samsunspor ile akademi eğitimi konusunda iş birliği protokolü imzaladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Akademi iş birliği imzalandı! Genk ile Samsunspor...

Karadeniz temsilcisinden yapılan açıklamada, Genk Kulübünün tesislerinde yapılan protokol törenine, Yılport Samsunspor A.Ş. ortaklarından Yüksel Yıldırım, Genk Kulübü Başkanı Peter Croonen ve genel menajer Mustafa Aztopal'ın katıldığı belirtildi.

Törende konuşan Yıldırım'ın, projeden çok mutlu olduklarını ve çok verimli bir iş birliği olacağına inandıklarını belirttiği ifade edildi.

Genk Kulübü Başkanı Peter Croonen'in ise, kulübünün tarihinde ilk defa böyle uluslararası bir akademi iş birliğine imza attıklarını kaydettiği aktarıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER