için kaldı

Sanki karşılarındaki göçmen değil düşman

12 gündür kapılarında bekleyen göçmenlere gaz bombası, ses bombası, plastik mermi ve gerçek mermi kullanmaktan kaçınmayan Yunan güvenlik güçleri, şimdi de jiletli tellerin ardına siper kazmaya başladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sanki karşılarındaki göçmen değil düşman

Edirne'de, Pazarkule-Kastanies sınır kapısı arasında bulunan mülteci dramı devam ediyor. Sığınmacılar, Avrupa’ya gitmek için Yunanistan sınırında 12 gündür bekliyor. Gaz bombası, ses bombası, plastik mermi ve gerçek mermi kullanmaktan kaçınmayan Yunan güvenlik güçleri, tampon bölge hattına TIR’larla jiletli tel, kamyonlarla da kum sevkiyatı yapmaya devam ediyor.

KUM TORBALARI DİZDİLER

Yunanistan hudut birlikleri, dün de yüksek sınır tellerinin gerisine yerleştirdiği kum torbalarının ardına siper kazmaya, ayrıca geçişlerin olduğu Meriç Nehri kıyısının bazı bölümlerine de tel çit çekmeye başladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER