Koronavirüs yüzünden Türkiye’de müşteri hizmetleri WhatsApp’a taşındı

Koronavirüs gündelik yaşamımızı değiştirmeye devam ediyor. Salgın yüzünden müşteri hizmetleri de WhatsAppa’a taşınıyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Koronavirüs yüzünden Türkiye’de müşteri hizmetleri WhatsApp’a taşındı

Son günlere damgasını vuran koronavirüs salgınında alınan önlemler hız kesmiyor. Son olarak salgın dolayısıyla vakit namazlarının da bir süre cemaatle toplu bir şekilde kılınmayacağı açıklanmıştı. Görünen o ki bu tedbirlere önümüzdeki günlerde yenileri eklenecek.

Koronavirüs salgını, teknoloji sektörünü de bir şekilde etkilemiş görünüyor. Üretim faaliyetleri haricinde satış ve teknik servis tarafında da bazı tedbirler alınıyor. Genel olarak firmalar kepenk indirmek yerine farklı yöntemlere başvuruyorlar. Bu yöntemlerden en etkilisi ise WhatsApp diyebiliriz.

Koronavirüs yüzünden Türkiye’de müşteri hizmetleri WhatsApp’a taşındı

Şimdiden pek çok kurumsal teknoloji devi WhatsApp üzerinden hizmet vermeye başlamış durumda. Bu sayede müşteriler teknik servise gitmeden bazı sorunları evlerinde çözümleyebiliyorlar. Ya da mağazada görmek istedikleri bir ürünün detaylarını WhatsApp üzerinden görerek, merak ettikleri detayları yetkililere sorabiliyorlar.

Bu bağlamda çalışma başlatan şirketlerden birisi de LG oldu. Güney Koreli şirket tarafından yapılan açıklamada şu söylemlere yer verildi.

LG Electronics Türkiye (LG), haftanın 7 günü, 09:00 – 17:00 saatleri arasında aktif olarak hizmet verecek WhatsApp hattıyla tüketicileriyle daha da yakınlaşıyor. LG kullanıcıları ya da LG ürünleri hakkında bilgi almak isteyen tüketiciler 0530 918 65 43 numaralı WhatsApp hattından LG TV, Beyaz Eşya, Mobil Telefon ya da Klima ve İklimlendirme Sistemleri ile ilgili detaylı ürün bilgisi ya da teknik destek alabiliyorlar.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER