için kaldı

Erdoğan: Normal bir ölüm olduğuna inanmıyorum

Mahkeme salonunda hayatını kaybeden Mısır'ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi için İstanbul'da Fatih Camii'nde gıyabi cenaze namazı kılındı. Namaza Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı. Başkan Erdoğan, kılınan namazın ardından önemli açıklamalada bulundu.

GASTE24 GASTE24
Erdoğan: Normal bir ölüm olduğuna inanmıyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan ''Dün akşam Türkiye saati ile 19.00 civarında duruşma sırasında Muhammed Mursi, Rabbimize yürüdü. Tabii bu normal bir yürüyüş müdür yoksa burada başka durumlar var mıdır, yok mudur, bu düşündürücüdür. Benim bunun normal bir ölüm olduğuna dair inancım yok. Ailesine Mursi'yi teslim edemeyecek kadar bunlar korkaklar. Bunlar, Mısır'ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Mursi'nin naaşından korkacak kadar hafiftir" dedi.

Ayrıntılar geliyor..

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER