Süper Lig'de sıcak gelişmeler yaşanıyor...

Takımlar bir yandan transfer limitini aşmamak için “ince eleyip sık dokurken” bir yandan da eksikliklerini tamamlamak için yoğun bir trafik yürütüyor. İşte günün öne çıkan transfer başlıkları...

F5HABER F5HABER
Süper Lig'de sıcak gelişmeler yaşanıyor...

Hangi takım hangi futbolcu ile anlaştı? Hangi futbolcular ile yollar ayrılacak?

Mücahit Süleyman Kaplan'ın özel haberi

İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

Sivasspor

Oltion Billali için nabız yoklanıyor.

Sivasspor, transferi için uğraş verdiği K.Paşa'dan Abdul Khalili konusunda sorun yaşıyor. Başkan Vekili Erdal Sarılar, Filistin asıllı İsveçli orta sahayla anlaştıklarını ancak daha sonra yaşanan pürüzler nedeniyle beklemeye geçtiklerini, 2-3 gün içinde transferin netleşeceğini söyledi.

Başakşehir

Kadroda yer bulamayan Muhammed Şengezer, Adanademirspor ile prensipte anlaştı.

Fenerbahçe

Fenerbahçe'de sıradaki hedefler bir sol bek ve golcü transferi. Sarı-lacivertlilerde sol bek için Ricardo Rodriguez ve Racine Coly isimleri ön plana çıkarken, Ricardo Rodriguez’in yarın İstanbul’da olacağı konuşuluyor.

Forvet için de Choupo-Moting ismi öne çıkıyor.

Süper Lig'de sıcak gelişmeler yaşanıyor... - Resim : 1

Trabzonspor

İngiltere basınında yer alan iddiaya göre; Liverpool, Uğurcan Çakır için Trabzonspor'a "Loris Karius + para" teklif etti! Eğer bordo-mavililer bu teklifi kabul ederse, Uğurcan hemen İngiliz ekibine gidecek, Karius ise sezon sonu takım katılacak...

Süper Lig'de sıcak gelişmeler yaşanıyor... - Resim : 2

Galatasaray

Galatasaray Eskişehirspor'lu Sekidika'yı kadrosuna kattı. Transfer resmen açıklanırken Sekidika 2024 yılına kadar Sarı Kırmızılı formayı giyecek.

Ryan Babel, eski takımı Ajax'a kiralık olarak imza atmak için Amsterdam'a gitti.

Galatasaray ile adı anılan Roma'nın stoperi Mert Çetin bilmecesi sürüyor. Sarı- Kırmızılı ekip, sezon başında Gençlerbirliği'nden Roma'ya transfer olan Mert Çetin'i kiralamak istiyor.

Göztepe

Sarı kırmızılı ekip gündemine Hollanda ekibi Vitesse'de forma giyen Tim Matavz'ı aldı. Sloven golcü için kısa süre içerisinde resmi teklif götürmeye hazırlanan Göztepe'de Başkan Sepil, transferi sonlandırmak adına bizzat devreye girdi.

İzmir temsilcisi, Galatasaray'da yedek kulübesine mahkum kalan Ahmet Çalık'a talip oldu..

İkinci yarıya yeni stadında, yıldız bir ismi transfer ederek girmeyi amaçlayan Göztepe’nin, Kasımpaşa ile yol ayrımına gelen Portekizli yıldız Ricardo Quaresma’yla ilgilendiği öğrenildi.

Göz-Göz'e Kasımpaşa'nın sol beki Veigneau önerildi.

Robinho, Remy ve Q7’yi isteyen İzmir ekibi, AEK’nin maestrosu Mantalos’u da radarına aldı. 4 isimden en az birisinin sarı-kırmızılı formayı giyeceği öğrenildi..

Beşiktaş

İtalya Serie A'da forvet arayışlarını çıkan Beşiktaş, Lazio'da forma giyen Felipe Caicedo ile anlaşmaya yakın.

İtalya'nın Udinese takımında forma giyen ve gönderilme kararı alınan Lukasz Teodorczyk'in menajeri Kubacki'nin hafta sonunu İstanbul'da geçirdiği ve siyah-beyazlı yöneticilerle görüşüp prensip anlaşmasına vardığı ortaya çıktı..

Gençlerbirliği

Kaleci arayışlarına tam gaz devam eden Gençlerbirliği, İngiliz eldiven Joe Hart'ı gündemine aldı. Kulüp başkanı Murat Cavcav, Joe Hart ile görüştüklerini ve güvenilir bir isimle kaleci sorunlarını çözmek istediklerini belirtti.

Rizespor

Transferin hareketli kulüplerinden Çaykur Rizespor, Ukrayna devi Dynamo Kiev'den orta saha Denys Harmash'ı alarak ses getirirken, şimdi de Kasımpaşa'nın kaptanı Veysel Sarı'nın işini bitirmek üzere.

Boşta kalan tecrübeli oyuncu Atilla Turan, Rizespor yolunda.

Alanyaspor

Ümraniyespor forması giyen golcü oyuncu Emircan Altıntaş'ın imza atmasına az kaldığı söyleniyor.

Denizlispor

Sol bek oyuncusu Kerem Can Akyüz, Bursaspor ile prensip anlaşmasına vardı.

Ankaragücü

Ankaragücü teknik direktörü Mustafa Kaplan, eski öğrencisi Tyler Boyd için nabız yokluyor.

Kasımpaşa

Çok futbolcu ile yollar ayrıldı ve ayrılmaya devam ediyor. Tecrübeli oyuncu Strail Popov Hatayspor ile her konuda anlaştığı konuşuluyor.

SONRAKİ HABER