İngiltere'de Tarihi Ve Gezilecek Yerler Listesi

İngiltere; tarih, turizm, eğitim ve daha birçok alanda zengin kültürü ile göz kamaştıran, her gün milyonları ağırlayan bir ülke. İngiltere’ye iş, eğitim, turizm ya da herhangi bir sebeple seyahat etmeyi düşünenlere özel İngiltere’de tarihi ve gezilecek yerler listesini hazırladık. Böylece listeniz size seyahatiniz boyunca dostunuz olarak yol gösterecek. İşte İngiltere’de gezilecek yerler.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İngiltere'de Tarihi Ve Gezilecek Yerler Listesi

Avrupa’nın batısında Büyük Britanya adasında bulunan İngiltere, dünyanın en çok ziyaret edilen ülkelerinden biridir. Eşsiz tarihi, etkileyici şehirleri, zengin kültürü ve geleneksel yapısı ile oldukça ilgi gören bir ülke.

 İngiltere'de Tarihi Yerler Listesi

 Tower of London (Londra Kulesi): İngiltere’nin en önemli tarihi yapılarının başında gelir. Londra kulesi, 1078 yılında William tarafından inşa ettirilmiştir. Londra kulesi, kraliyet ordusuna ait görseller ile turistlerin ilgisini çeken kral yolu sergisine de ev sahipliği yapmaktadır. Kule 72 bin metrekare alana sahiptir. Tarihte saray, gözlemevi, cezaevi olarak kullanılmıştır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER