Gelecek güneşli günler için hayvan dostu oteller

Bugünkü koşullarda evinde küçük dostları ile bol bol vakit geçiren seyahat severler, en kısa zamanda güzel günlerin geri gelip, küçük dostları ile kendilerini sokağa atacakları zamanın hayalini kuruyorlar. İşte böylesi bir ortama henüz ulaşamamış olsak da, bu yaz ayları için şimdiden seyahatinizi planlayabilme, farklı hayaller kurabilmeniz adına Türkiye’nin dört bir yanında keyifle tatil yapabileceğiniz güzergahları derledi :

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gelecek güneşli günler için  hayvan dostu oteller

Yeni Corona virüs (COVID-19) salgını nedeniyle Türkiye’de ve dünyanın dört bir yanında devlet otoriteleri vatandaşlarına sağlıklarının korunması adına ’’Acil ihtiyaçlarınız olmadıkça evden dışarı çıkmamaya çalışın'' çağrısı yapıyor. Önlem amaçlı her tür kültür-sanat etkinliklerinin ve maçların iptal olduğu şu dönemde, herkes evine kapanmış, sabırsızlıkla bu sürecin en az zararla sona ermesi ve eski günlere dönmenin hayalini kuruyor. Güneşin yeniden doğduğu, özgürce sokaklarda dolaşabildikleri, sevdikleri ile bir araya gelebildikleri, diledikleri toplu taşıma aracına binebildikleri ve keyifli seyahatler yapabilecekleri günleri sabırsızlıkla bekliyor. Ülkemizde bu sürecin Haziran’a kadar bitebileceği ve hayatın normale döneceği birçok otorite tarafından ön görülüyor. Bununla birlikte, yurt dışı seyahatlerin bir süre daha ertelenip vatandaşların temkinli olacakları da bir gerçek. Bu sebeple, daha az sayıda seyahat severin konaklayacağı, butik-küçük oteller-pansiyonlar-dağ evleri ve hayvan dostu gibi tesisler ilgi göreceğe benziyor. Özellikle de Türkiye’de hızla iç turizm sektörünün hareketleneceği düşünülüyor.

1 - Assos Dove Hotel Resort & SPA

Assos-Kadırga Koyu’nda denize sıfır konumda yer alan Assos Dove Hotel Resort & SPA, konuklarına konfor dolu bir seyahatin kapılarını açıyor. Şezlong ve şemsiyelerle donatılmış özel plaj alanı ve ayrıca su kaydırağına da sahip olan açık yüzme havuzları olan tesis, arzuya göre her şey dahil ya da yarım pansiyon gibi konseptlerde hizmet veriyor. Otelde önceden bilgi vermeniz durumunda ise evcil hayvanınızla konaklama gerçekleştirebiliyorsunuz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER