için kaldı

'Yeni başlangıç hayırlı olsun'

Ekrem İmamoğlu, “Bugün bana sandıktan sefer görev emri çıkmıştır” derken Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da “Vatandaştan onay aldığım yol haritasında sizinle uyum içinde çalışmaya hazırım” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
'Yeni başlangıç hayırlı olsun'

İSTANBUL Büyükşehir Başkanlığı seçimini kazanan Millet İttifakı adayı CHP’li Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım’ın kameralar önüne çıkıp kendisini tebrik etmesinin ardından CHP’nin Seyrantepe’deki Seçim Koordinasyon Merkezi’nde basının önüne çıktı.

Sevinç gösterileri arasında açıklama yapan İmamoğlu sözlerine teşekkürle başlayarak özetle şunları söyledi: “Bu, İstanbul’da bir sayfa kapandı, yeni bir sayfa açıldı anlamına gelmiyor. İstanbul’da herkesin yeni ve ortak bir sayfa açması anlamına geliyor. Yeni bir başlangıç anlamına geliyor. Bugün 16 milyon İstanbullu demokrasiye, adalete olan güvenimizi tazelemiştir. Bunu yalnız bana oy verenler değil, seçimleri büyük bir olgunluk ve sukünet içerisinde gerçekleştiren bütün vatandaşlarımız sağlamıştır. Her birine yürekten teşekkür ediyorum, sonsuz minnetimi iletiyorum.

O DİL BİTSİN

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER