Sosyal mesafe yalan oldu! Tekme tokat birbirlerine girdiler

Karabük’te sokak ortasında tartışan iki kişi sosyal mesafe yasağına rağmen kavga etmeye başladı. Tekme ve yumruklarla birbirine saldıran iki kişiyi bekçiler güçlükle ayırdı.

VATAN VATAN
Sosyal mesafe yalan oldu! Tekme tokat birbirlerine girdiler

Karabük’te sokak ortasında tartışan iki kişi birbirine girdi. Tekme ve yumrukların konuştuğu kavgada iki kişiyi bekçiler güçlükle ayırdı.   Corona virüs salgını nedeniyle uygulanan sosyal mesafe yasağına dahi aldırış etmeden Kemal Güneş Caddesi üzerinde tartışan iki kişi bir anda tekme ve yumruklarla birbirine saldırmaya başladı.   ÇÖP KOVASI KAPAĞINI FIRLATTI   Bu sırada cadde üzerinde bulunan iki bekçi şahıslara müdahale ederek ayırmaya çalıştı. Şahıslardan biri ise eline aldığı çöp kovası kapağını fırlattı   Vatandaşların da araya girmesi ile şahıslar güçlükle ayrılarak uzaklaştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER