için kaldı

Gerekirse İncirlik’i kapatırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Senatosu’ndan 1915 olaylarıyla ilgili çıkan karar ve olası yaptırımlar konusunda, “Yeri geldiği zaman otururuz bütün heyetlerimizle beraber, kapatılması gerekiyorsa İncirlik’i de kapatırız, Kürecik’i de kapatırız” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gerekirse İncirlik’i kapatırız

Erdoğan, A Haber-ATV ortak yayınında özetle şunları söyledi:

KABİLE DEVLETİ DEĞİLİZ

(ABD’deki Ermeni tasarısı) Sayın Trump’a, Washington ziyaretimizde Türkiye-ABD ilişkilerinin, ABD’nin kendi iç siyasi dinamikleri için harcanamayacak ölçüde değerli olduğunu söyledim. Bu çerçevede ABD Kongresi’ni ilişkilerimizin özüyle ilgili olmayan meseleleri iç siyaset malzemesi yapmaya son vermeye, müttefiklik ilişkilerimize yakışır şekilde hareket etmeye davet ediyoruz. Yönetimden beklentimiz ise ilişkilerimize daha fazla zarar verecek adımların önlenmesi için gerekli tedbirlerin bir an önce alınmasıdır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER