Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

F5HABER F5HABER
Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

"Bu harekat tercih değil, mecburiyet sonucu yapıldı"

Başbakan Binali Yıldırım, "Zeytin Dalı" harekatının planlandığı şekilde sürdüğünü vurgulayarak, "Bu harekat bir tercih değil, bir keyfiyet değil, bir mecburiyet sonucu yapıldı" dedi.

...

"Hepsinin üzerinden silindir gibi geçeriz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu terör örgütünün adı ister FETÖ olsun, ister DEAŞ olsun, ister PKK YPG PYD olsun hiç farketmez. Allahın izni ile hepsinin üzerinden silindir gibi geçeriz" dedi.

...

TSK: 394 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, Zeytin Dalı Operasyonu kapsamında şu ana kadar bölgeden elde edilen bilgilere göre, en az 394 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

...

Kabil'de ölü sayısı 95'e yükseldi

Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen saldırıda ölü sayısı artıyor. Taliban'ın düzenlediği intihar saldırında 95 kişinin hayatını kaybettiği 158 kişinin yaralandığı açıklandı.

...

İşte Fenerbahçe'nin borcu

Fenerbahçe Kulübü'nün Ocak Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda kulübün borcu açıklandı. Sarı-lacivertlilerin toplam borcunun 311 milyon TL olduğu ifade edildi.

...

Atatürk Havalimanı'nda 'porsuk kürkü' operasyonu

Atatürk Havalimanı'ndan yasa dışı yöntemle yurda sokulmak istenen yaklaşık 45 bin lira değerindeki 200 porsuk kürkü, gümrük muhafaza memurları tarafından ele geçirdi.

...

Harçlık alamadı, babasının dükkanını soydu

Muğla'nın Yatağan ilçesinde, babasının kendisine harçlık vermediğini iddia eden bir genç, babasının tütün dükkanını soydu.

(İHA)

SONRAKİ HABER