için kaldı

Cüneyt Arkın: Korona virüs insanların en sıcak duygularını yok etti

Türk sinemasının duayeni Cüneyt Arkın, cuma akşamı Tv 8,5’ta yayınlanacak olan Caroline Show programına konuk oldu. Cüneyt Arkın, program öncesi Caroline Yılmaz ile birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Cüneyt Arkın: Korona virüs insanların en sıcak duygularını yok etti

Cüneyt Arkın, Caroline Yılmaz'a destek ve onay verdiğini belirterek “Caroline ile yeni bir Yeşilçam filmi çekmek isterim. Caroline ile her projeye varım. Caroline'i ilk gördüğümde Türkan Şoray yeni bir programa mı başlamış dedim. Caroline beni gençlik yıllarıma götürdü, çok duygulandım.” dedi.

 “Korona sıcak duyguları yok etti?”

Arkın “Korona virüsü hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna “Korona virüsü çıktığından beri tokalaşmıyoruz, kucaklaşmıyoruz. Koronadan sonra insanların en sıcak duyguları yok oldu” yanıtını verdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER