için kaldı

AFAD'dan yeni İstanbul depremi açıklaması: Oldukça güçlü

Son dakika haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Marmara Denizi'nde meydana gelen deprem sonrası AFAD'dan son dakika açıklama geldi. Başta İstanbul olmak üzere çevre illerden hissedilen depremle ilgili olarak AFAD maksimum şiddeti oldukça güçlü olarak açıkladı.

VATAN VATAN
AFAD'dan yeni İstanbul depremi açıklaması: Oldukça güçlü

Marmara Denizi'nde meydana gelen 4.7'lik deprem sonrası AFAD'dan yeni açıklama geldi.   Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Marmara Denizi'nde meydana gelen depremin şiddetinin "V Oldukça Güçlü" olarak hesaplandığını bildirdi.   AFAD'dan yapılan açıklamada, Marmara Denizi'nin Silivri açıklarında meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin, AFAD-RED Programı tarafından üretilen tahmini şiddet haritasına göre, "Maksimum Şiddet: V Oldukça Güçlü" olarak hesaplandığı ifade edildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER